Over ons

Wie zijn we?

Kramer Bouw & Onderhoud, gedreven en deskundig maatwerk voor ieder project.

Kramer Bouw & Onderhoud is een jonge & frisse onderneming opgestart door Luuk Kramer in 2019. Na lange jaren ervaring te hebben opgedaan heeft Luuk ervoor gekozen om de uitdaging aan te gaan om voor zichzelf te gaan beginnen. Na wat kleine projecten te hebben afgerond kwamen hier al snel meerdere groten projecten uit voort rollen.

Nu dik een jaar verder hebben wij Kramer Bouw & Onderhoud al meerdere mooie projecten mogen meemaken en hebben we al een aardig portfolio opgebouwd.

Vakmanschap, service en flexibiliteit zijn de kenmerken waaraan wij graag herkend willen worden en doen er dus alles aan om jouw project tot een succes te maken.

Geen klus te klein

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb jij hulp nodig bij jouw klus, maar twijfel je om professionele hulp in te schakelen? Wij hebben voor elke klus en budget wel een oplossing. Je hoeft alleen maar met ons contact op te nemen ?

Kramer Bouw Onderhoud - Terras aanbouw voor de Bosburger - 3
Kramer Bouw Onderhoud - Bar Renovatie voor de Bosburger - 4

Wat onze klanten zeggen

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Trap ombouwen, muren stuken en alles weer spik en span schilderen. Niks was te gek. Bedankt voor het snelle regelen en jullie top service.

Tim Ravensbergen
Aan de slag met ons?

We staan voor je klaar!

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Kramer Bouw Onderhoud - Kozijn Verbouwing voor de Bosburger - 3 Kramer Bouw Onderhoud - Kozijn Verbouwing voor de Bosburger - 7

Contact gegevens

Hoe kunnen wij jou bereiken voor het project?

Diensten

Waar kunnen we je bij helpen?

Adres gegevens

Waar gaat het project zich plaats vinden?