Loodgieter werkzaamheden

Door een professional al je loodgieterswerk laten regelen?

Heb jij een verstopping, moet er een cv geplaatst worden of heb je ander onderhoud waar een loodgieter voor nodig is? Kramer Bouw en Onderhoud regelt het voor je.

Plan met ons een afspraak in en wij komen bij jou langs om het project te beoordelen. Tijdens de bezichtiging bekijken we of het bouwkundig verantwoord is, en daarna bespreken we jouw wensen voor de aanbouw. Met jouw wensen in onze gedachten gaan wij een begroting maken van het project en sturen we jou de offerte op maat.

Zo weet je altijd waar je aan toe bent en heb jij een stukje zekerheid  over het project.

Je kan het zo gek niet bedenken en wij regelen het.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb je last van verstoppingen in de leidingen, moet er gekeken worden naar je cv of een nieuwe cv geplaatst worden of heb je simpelweg iets anders waar je hulp bij nodig hebt? Je kan het zo gek niet bedenken en we regelen het voor je. Neem contact met ons op of vraag simpel weg een offerte aan en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Trap ombouwen, muren stuken en alles weer spik en span schilderen. Niks was te gek. Bedankt voor het snelle regelen en jullie top service.

Tim Ravensbergen
Aan de slag met ons?

We staan voor je klaar!

Jouw wensen en onze kennis en kunde, maken we van jouw project werkelijkheid. Service & professionaliteit staat bij ons op #1, en doen er alles aan om jouw project tot een succes te maken.

Kramer Bouw & Onderhoud - Project Foto 15 Kramer Bouw & Onderhoud - Project Foto 14

Contact gegevens

Hoe kunnen wij jou bereiken voor het project?

Diensten

Waar kunnen we je bij helpen?

Adres gegevens

Waar gaat het project zich plaats vinden?