Aannemer werkzaamheden

Professionele aannemer gezocht die graag met je meedenkt?

Heb je een project die te groot is om zelf uit te voeren?

Een project beheren, uitvoeren en het perfecte resultaat behalen is een flinke klus, dit weten wij als geen ander. Voor het aanbouwen, verbouwen, renoveren, restaureren en onderhouden heb je veel man kracht nodig met veel variërende kennis per taak. Hier dienen afspraken voor gemaakt te worden en niet te vergeten een strakke planning die gehanteerd moet worden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit te veel kan zijn, waardoor jij de rode draad kwijtraakt in jou project en het weken tot wel maanden langer gaat duren dan gepland.

Weten hoe wij jou deze druk uit handen kunnen nemen? Plan gerust een afspraak met ons in.

Geen project te groot

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het renoveren van je boeidelen, aanleggen van een nieuw terras, plaatsen van een dakkapel, renoveren van je badkamer, etc

Geen project is voor ons te groot of te veel. Wij helpen jou graag om jouw project in een mooi jasje te gieten door professioneel vakwerk te leveren en met je mee te denken.

Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 13
Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 5
Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 4

Wat onze klanten zeggen

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Trap ombouwen, muren stuken en alles weer spik en span schilderen. Niks was te gek. Bedankt voor het snelle regelen en jullie top service.

Tim Ravensbergen
Aan de slag met ons?

We staan voor je klaar!

Jouw wensen en onze kennis en kunde, maken we van jouw project werkelijkheid. Service & professionaliteit staat bij ons op #1, en doen er alles aan om jouw project tot een succes te maken.

Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 1 Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 13

Contact gegevens

Hoe kunnen wij jou bereiken voor het project?

Diensten

Waar kunnen we je bij helpen?

Adres gegevens

Waar gaat het project zich plaats vinden?