Restauratie

Door een professional je project laten verzorgen?

Plan met ons een afspraak in en wij komen bij jou langs om het project te beoordelen. Tijdens de bezichtiging bekijken we of het bouwkundig verantwoord is, en daarna bespreken we jouw wensen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Restauratiewerk eist kennis van de juiste materialen en bouwtechnieken. Kramer Bouw & Onderhoud levert dit maatwerk d.m.v. het inzetten van gedreven en gespecialiseerde vakmensen.

Wij streven naar een zo min mogelijke verstoring van de processen, om zo efficiënt mogelijk voor beide partijen aan de slag te kunnen gaan. Met onze deskundigheid en gedrevenheid zorgen wij voor kwalitatieve restauratiewerkzaamheden.

Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 4
Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 14

Wat onze klanten zeggen

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Trap ombouwen, muren stuken en alles weer spik en span schilderen. Niks was te gek. Bedankt voor het snelle regelen en jullie top service.

Tim Ravensbergen
Aan de slag met ons?

We staan voor je klaar!

Jouw wensen en onze kennis en kunde, maken we van jouw project werkelijkheid. Service & professionaliteit staat bij ons op #1, en doen er alles aan om jouw project tot een succes te maken.

Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 1 Kramer Bouw Onderhoud - Boeidelen Renovatie Klant in Zandvoort - 14

Contact gegevens

Hoe kunnen wij jou bereiken voor het project?

Diensten

Waar kunnen we je bij helpen?

Adres gegevens

Waar gaat het project zich plaats vinden?